لیست اختراعات محمدرضا شکری


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1396/11/29
تاریخ ثبت: 1397/08/02
مخترع/مخترعان: محمدرضا شکری
خلاصه اختراع:

دو بدنه كه بدنه اولي از جنس آلومينيوم است به ارتفاع ۱۸۰ ميلي متر و قطر ۱۱۰ ميلي متر ، كه در آن موتور(سيم پيچ از جنس مس و شفت و روتور مي باشد كه شفت آن از جنس استيل به طول ۳۱۶ ميلي متر است و روتور آن از جنس آلومينيوم به ارتفاع ۹۹ و قطر ۵۷.۲ مي باشد كه قوطه ور در روغن و با آب بندي كردن توسط اورينگ و سيل مكانيكي كه باعث عدم نفوذ در برابر آب مي شود) و بدنه دومي از جنس ورق استيل ۳۰۴ نسوز به ارتفاع ۲۲۰ ميلي متر مي باشد سپس با طراحي قسمت پايين پمپ كه قطعات تشكيل دهنده ي آن : ۱-حلزوني‌ از جنس آلومينيوم به ارتفاع ۷۲ ميلي متر و قطر۱۵۴ ميلي متر كه سوراخ به ارتفاع ۲۱ ميلي متر و قطر ۴۰ ميلي متر كه در آن بلبيرينگ و زير بلبيرينگ سيل مكانيكي قرار دارد ۲- ديفيوزر از جنس آن از پلاستيك مقاوم و با سختي بالا كه مقاوم در برابر خورندگي و نقطه ذوب بالا ساخته شده به ارتفاع ۲۸.۵ ميلي متر و قطر ۱۲۰ ميلي متر (بين ديفيوزر ها با اورينگ جهت آببندي و عملكرد بهتر استفاده مي شود) ۳- پروانه رو بسته از جنس استيل ۳۰۴ نسوز كه مقاوم بالا در برابر خوردگي دارد به ارتفاع ۱۲ ميلي متر و قطر ۹۸ ميلي متر۴- رابط مكش از جنس پلاستيك با يك جاي اورينگ جهت آببندي به ارتفاع ۲۲.۲ ميلي متر و قطر ۱۵۶ ميلي متر ( باعث ايجاد مكش آب) ۵- بدنه استيل ۳۰۴ نسوز به ارتفاع: ۱۲۸ ميلي متر روي قسمت هاي ۲تا ۴ جهت پوشاندن قرار مي گيرد باعث آببندي و زيبا سازي نماي پمپ مي شود ۶- رابط مكش: از جنس پلاستيك مي باشد به ارتفاع ۲۲.۲ و قطر ۱۵۶ ميلي متر مي باشد كه عمليات مكش آب را انجام مي دهد و با دارا بودن يك حلقه ي مسي دنده كاري به قطر ۳۹ و ارتفاع ۲۲.۲ ميلي متر كه روي سوراخ وسط گذاشته مي شود براي مصارف خانگي استفاده مي شود و با اتصال لوله از بيرون بر روي آن قابل استفاده در بيرون از آب مي باشد ۷-صافي از جنس پلاستيك سخت به ارتفاع ۳۶ و قطر ۱۵۸ ميلي متر ساخته شده با دارا بودن شيارها جهت عدم نفوذ اشيا به داخل پمپ كه باعِث محافظت از پمپ مي شود

تاریخ اظهارنامه: 1390/02/20
مالک/مالکان: محمدرضا شكرين
تاریخ ثبت: 1393/01/19
مخترع/مخترعان: محمدرضا شكرين
خلاصه اختراع:

پريز برق مخفي شونده ((HIDDEN)) همراه با كليد برق متحرك فنردار

تاریخ اظهارنامه: 1401/03/17
مالک/مالکان: آقای محمدرضا شکری
تاریخ ثبت: 1401/07/12
مخترع/مخترعان: محمدرضا شکری
خلاصه اختراع:

متاسفانه افرادي كه پمپ كفكش تهيه ميكنند هنگامي كه ميخواهند در داخل چاه آب استخر يا جوي آب نصب كنند حتما نياز است توري تعبيه شود، علت اينكه توري در داخل خود محصول گذاشته نميشود اين است كه زباله اي كه از اين توري ها ايجاد ميشود بعد از گذشت زمان باعث خرابي پمپ ميشود ولي اگر اين توري جدا تهيه شود اين اتفاق نمي‌افتد. اجزاي اين اختراع شامل : كفي (1) ، توري (2) ، حلقه (3) ، پايه بلند (4) ، قلاب (5) ، پايه كوتاه (6). ميباشد. ما از يك چهار پايه استفاده كرديم يكي از اين پايه ها يك محل گيرايي براي بدنه پمپ ، يك عدد صفحه زير چهار پايه و يك نگهدارنده پمپ از بالا تهيه شده كه جنس آن از فلزآهن است و طوري طراحي شده است كه قسمت پايين پايه ها مقاومت بيشتري دارد. با زاويه اي كه به قسمت پاييني داديم و با پيچ استيل به هم بسته ميشود. با استفاده ازاين چهارپايه ميتوان از ورود كردن شن و ماسه و يا هر جسمي كه باعث اختلال در پمپ شود جلوگيري كند و از طرفي با ايجاد ارتفاع از سطح زمين كه عمدتا جايي است كه اين پمپ استفاده ميشود ، باعث ميشود از ورود شن و ماسه و اجسام ريز جلوگيري كند.

تاریخ اظهارنامه: 1402/04/22
مالک/مالکان: فرنوش محمدي
تاریخ ثبت: 1403/01/18
خلاصه اختراع:

فلوتر يا قطع كن پمپ داراي محافظ جهت عدم اتصالي سيم ميكروسويئچ با ورق برنجي پمپ وسيله اي است جهت انتقال مايعات و زماني كه آن قسمتي كه قرار است آب رو از آنجا تخليه كند،زماني است كه آب چاه آب استخر رو به كاهش و يا اتمام است حتما بايد پمپ خاموش باشد و اگر خاموش نشود باعث سوختن پمپ ميشود،فلوتر وسيله اي است كه پس از كاهش و يا تمام شدن آب از سطح مورد نظر فرمان ميدهد به پمپ كه قطع شود. فلوتر يا قطع كن اتوماتيك وسيله اي است كه روي پمپ هايي مثل : پمپ هاي كفكش ، پمپ هاي شناور كفكش و پمپ هاي خانگي نصب شود. كاربرد اين كالا اين است كه وقتي كه اب به سطح كمي ميرسد پمپ به صورت اتوماتيك توسط فلوتر خاموش مي‌شود. با استفاده از ميكروسويئچي كه در داخل فلوتر اعمال شده ساچمه هدايت ميشود و به ميكرو سويئچ فشار وارد ميكند و با اين كار پمپ قطع مي‌شود تا در خشكي يا عدم وجود آب پمپ كار نكند. دو قطعه پلاستيك از جنس پپه كه داخل دستگاه تزريق پلاستيك توسط قالب مناسب ساخته ميشود.طرح آن به صورتي است كه داخل آن ميكرو سويئچ ،ورق برنجي،قطعه پلاستيكي و يا مايلر و ساچمه سوار ميشود. اين امكان وجود دارد كه فلوتر ها در اثر ضربه ، جابه جايي زياد و يا استفاده زياد به طور مداوم ، بعد از مدتي به دليل اتصالي دو ورق برنجي با سيمي كه به ميكروسويئچ وصل است ، باعث انفجار در پمپ شود كه اين امر باعث سوختن پمپ و از بين رفتن محصول ميشود. با تعبيه اين ورق پلاستيكي بين اين دو ورق برنجي، كه به اصطلاح مايلر ناميده ميشود باعث رفع اين مشكل شده و حتي اگر قرار به داشتن برخوردي باشد اين وسيله از برخورد دو كالاي داراي جريان برق و فلز جلوگيري ميكند.

موارد یافت شده: 4